3D BYMODEL HORSENS KOMMUNE

Det er muligt at downloade en samlet zip-fil med 3D-data i både .skp- eller .dwg- format inden for et udvalgt område. Data inden for den valgte ”tile”, indeholder bygninger, terræn, skov, teknik og i udvalgte områder træer. Se nærmere omkring afgrænsningen i filen ”oversigtsplan.jpg”.

Data er fra da 3D-modellen senest er blevet ajourført, hvilket vil sige at eksempelvis bygninger skulle være opført og færdigmeldt i BBR på daværende tidspunkt, før de fremgår af modellen. Det vil sige, at nyere projekter ikke vil fremgå af data, der kan downloades.

Nyere projekter og data kan være fremstillet manuelt som projektdata, dette vises kun i den online viser OpenCities Planner. Data er tilgængelig online via OpenCities Planner, hvor modellen kan ses i en browser. OpenCities Planner er et onlineværktøj der gør det muligt at se og navigere rundt i en 3D-model uden, at skulle downloade eller installere nogle programmer. Det kræves blot at din browser understøtter WebGl for at se 3D-visualiseringer, vi anbefaler Google Chrome. https://eu.opencitiesplanner.bentley.com/niras-for-horsens-and-rodovre/horsenskommune3dmodel

OBS: Vær opmærksom på datavilkår, som er beskrevet under punktet ”Licens”, samt dokumentet ”grundlag for data” som beskriver datagrundlaget.

20 datasæt

Organisation

Horsens Kommune Horsens Kommune

Læs mere

Metadata

Dataejer
Plan og By
Licens
opendatadk
Grupper

Regioner og byer

Opdatering frekvens
Årligt

Del

Oversigtsplan