Fiktiv bygningsmasse

Dataene er bygget op på teoretiske varme data fra SBI og Energistyrelsen, som er koblet på samtlige bygninger i Københavns Kommune. Det betyder at første niveau af kortlægningen er ved at være færdig. Det er derfor interessant at få udefrakommendes syn på dataene, da der kan komme nye ideer og løsninger ud af sådan et sammenspil.

Data er i en anonymiseret form. Det er vi nødt til at gøre, da Lov om Bygnings- og Boligregistrering (BBR-loven) fastslår at vi ikke kan videresende data i en person- eller virksomhedsidentificerbar udgave. Vi har også været nødt til at fjerne visse oplysninger, som vi har fået fra eksterne partnere under specifikke juridiske forudsætninger.

Vi har inddelt kortlægningen i tre forskellige kategorier: 1. Lokalitet, 2. Varme- og bygningsoplysning 3. Energimærke. Kategorierne sikrer at dataene beholder en hvis troværdighed i forhold til metoder og resultater. F.eks. kunne Artillerivej pludselig være placeret på Østerbro og en mindre garage kunne have et meget stort varmeforbrug.

2 datasæt

  • Notat om data

    docx

  • Data for fiktiv bygningsmasse

    xlsx

Organisation

Københavns Kommune Københavns Kommune

På denne side kan du finde en række datasæt fra Københavns Kommune.

Det er eksempelvis trafik, parkeringsforhold, byens fysiske infrastruktur, aktuelle aktiviteter i byens rum og meget...

Læs mere

Metadata

Forfatter
Klaus Bundgaard
Datakvalitet
Kontor
Klima
Kontor email
Kvalitetsnote
Opdater frekvens
Licens
opendatadk
Grupper

Energi

Regioner og byer

Keywords

Del

Data for fiktiv bygningsmasse