Cykelregistreringer

Dette datasæt opdateres ikke mere

Som en del af Aarhus Cykelby og EU-projektet RADICAL blev der i en forsøgsperiode tilbudt en cykelservice med grønt lys i ét udvalgt kryds i Aarhus. Den var en del af arbejdet med at gøre det nemmere og hurtigere at komme rundt på to hjul i Aarhus.

Cykelservicen var installeret i krydset Åboulevarden - Christiansgade/Grønnegade. Der var 200 cyklister, der fik monteret en rfid-chip i deres forhjul. Chippen kommunikerede med to læsere placeret på Christiansgade og Grønnegade og gav så vidt muligt cyklisten grønt lys.

Forsøgsperioden var 17.april 2015 - 1.april 2016.

Dette datasæt er tæt knyttet til Cykel-antenner

1 datasæt

  • Cykel registreringer i Aarhus

    json

Organisation

Aarhus Kommune

I Aarhus Kommune har vi siden 2013 udstillet data og haft en lokal open data portal. Vi flyttede i 2017 alle vores data over på den nationale open data portal, Læs mere

Metadata

Forfatter
Aarhus Kommune
Vedligeholdes af
Hans Jákup Danielsen
Anonymisering
De cyklister, der var med i forsøget, fik monteret en RFID-chip (UHF) på deres forhjul. Hver chip havde et unikt ID, som kun kendes af ejeren på cyklen. ID er ikke inkluderet i datasættet, kun antenne id og tid stempel.
Historik
Det er muligt at hente historiske data f.o.m. den 17. april 2015. Data gemmes løbende.
Indsamlingsformål
Formålet med indsamlingen af cykelregistreringer var bedre at kunne analysere Aarhus som en cykelby, og dermed at kunne forbedre cykeloplevelsen i Aarhus.
Opdateringsfrekvens
Cykelregistreringerne blev opdateret i realtid, når de blev registreret ved de to cykellæsere på Christiansgade og Grønnegade
antenna_id
hexadecimal
timestamp
YYYY-mm-dd hh:MM:ss
Licens
aarhus-license
Grupper

Transport

Keywords

Del

Cykel registreringer i Aarhus