OffDig’21: Dialog som vej til flere grønne åbne data

OffDig’21: Dialog som vej til flere grønne åbne data

  • Events

D. 6. september kl. 10.20-11.20, Musikhuset Aarhus, afholder Open Data DK en dialogsession om det igangværende innovationsprojekt som del af OffDig konferencen.

Åbne offentlige data kan ifølge erhvervslivet spille en afgørende rolle i den grønne omstilling – men hvordan prioriterer vi hvilke data, der skal udstilles?

I år gennemfører Open Data DK, KL, Danske Regioner, Erhvervsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering et innovationsprojekt. Her eksperimenterer offentlige og private aktører sammen med endnu ikke åbne offentlige mobilitetsdata, for at synliggøre det grønne værdipotentiale i at udstille dem.

Vi deler erfaringer fra forløbet, hvilke data der efterspørges, og inviterer til dialog om hvordan vi fremover kan styrke den offentligt/private datadialog.

Tilmeld dig OffDig her

Om OffDig

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen – du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.