God sommer!

God sommer!

  • Nyheder

Open Data DK ønsker alle en dejlig sommer. vi glæder os til at vende tilbage i august og tage hul på et spændende efterår.

Nu står sommeren for døren, og de der ikke allerede har taget hul på en velfortjent ferie, ser den forhåbentlig nærme sig. I Open Data DK ser vi frem til at nyde sommeren i inden vi tager hul på et spændende efterår.

I det fællesoffentlige og tværsektorielle Forprojekt, Grøn Datadrevet Innovation, er der afholdt de første opstartsmøder og de tre innovationsforløb starter op efter ferien. Vi glæder os til at dele erfaringer og resultater fra forløbene ud over efteråret – blandt andet ved årets OffDig i september og ved GeoForums Kortdage i november.

Inspiration til spændende sommerlytning

Ligger du i solen og mangler inspiration til sommerlytning, har vi i Open Data Dk et par forslag i ærmet. Så luk øjnene, slap af og nyd ferien med en god podcast i ørerne.

Selvom Internet Week DK løb af stablen i maj, er det stadig muligt at (gen)opleve de mange spændende talks og events. Besøg iwdk og hør om offentlig innovation, smart cities, børn og teknologi, sikkerhed og meget, meget andet.

Du kan også læne dig og lytte til ”Tech og strategi i øjenhøjde”. Det er Dansk IT der udgiver podcasten, der handler om alt fra kunstig intelligens, internet of things og datasikkerhed til it-ledelse, digital innovation og digital transformation. Læs mere og dyk ned i arkivet her.

Foto: Abbilyn Zavgorodniaia, Unsplash