Foredrag, møder, workshops
Begivenheder

Den smarte by i praksis

Overgangen til den smarte by behøver ikke at være en dyr eller kompleks proces. Til dette arrangement bliver der sat fokus på, hvordan man som mindre by kan kaste sig over det at blive en smart by.

Når vi taler om smarte byer, er der tendens til at lade det handle om de større byer. Den tilgang kan få det til at virke uoverskueligt og vanskeligt for en mindre by at blive en smart by, især hvis man ikke har et stort budget at gøre med - så hvordan kan en mindre by komme i gang med overgangen til at blive en smart by/landsby?

Til dette arrangement bliver der sat fokus på, hvordan man som mindre by kan kaste sig over det at blive en smart by. 

Martin Brynskov vil med afsæt i projektet OrganiCity fortælle om mulighederne i at give plads til eksperimenter i byen, så man på den skaber de smarte by-løsninger sammen med borgerne, virksomheder m.fl. 

Birgitte Kjærgaard vil fortælle om mulighederen ved åbne data i en smart by samt give indblik i de nationale ambitioner mht. åbne data. 

Bo Fristed vil fortælle om fordele og business cases ved at bruge billige (open source) teknologier og software til at etablere en grundlæggende Smart City infrastruktur, der kan give mulighed for en bred vifte af små smarte by-løsninger med stor virkning.

Se mere her: http://internetweekdenmark.com/events/den-smarte-by-i-praksis