Foredrag, møder, workshops
Begivenheder

Data Intelligence Konference

Data er et strategisk aktiv i både offentlige og private virksomheder, og Big Data kan betyde store resultater, hvis de helt rigtige værktøjer er til stede.
 
På Data Intelligence konferencen den 6. oktober kan du få styrket din værkstøjskasse, når NN Markedsdata tager data ud af serverrummet og bruger Big Data i øjenhøjde.

En række inspirerende indlægsholdere bringer data i øjenhøjde. De deler ud af erfaringer og kommer med konkrete ideer, som kan sætte den offentlige sektor i stand til at tage det første skridt imod en sikker fremtid med data som driver for succes og indtjening.

Det offentlige spor på konferencen har tre inspirerende indlæg fra blandt andet Open Data Aarhus og Randers Kommune.

Værdien i at dele offentlig viden
Michelle Bach Lindstrøm fra Open Data Aarhus vil fortælle om Aarhus’ skabelse som en Smart City. Og om de forskellige initiativer, hvor data skal skabe rammerne for nye innovative løsninger og services udviklet af kommunens virksomheder og borgere.

Hvilken rolle spiller information og viden for udviklingen i Randers Kommune
Dennis Jensen, Erhvervs- og udviklingschef i Randers Kommune fortæller blandt andet om, hvordan erhvervslivets udvikling i kommunerne ikke bare handler om at tænke fremadrettet men også om at tænke helt nyt og finde nye vækstområder.

Gå fra data til viden og fra viden til værdi
Hvordan bliver kommunerne mere datadrevne, så fremtidens udviklingstiltag baseres på fakta om virksomheder og borgere? Stephen Hjortnæs fra NN Markedsdata fortæller, om hvordan data kan blive til et værdifuldt og brugbart værktøj, som bringer kommunerne sikkert mod de politiske og strategiske mål.

Læs hele programmet på www.dataintelligencekonference.dk