Forums

test

Kommentarer

Så lykkedes det endelig at få login og password, men først efter at I kontaktede mig direkte på mail. Jeg har på intet tidspunkt modtaget mails ved tilmelding og disse findes heller ikke i mit spamfilter.

Jeg oprettede så et indlæg i denne gruppe, hvor jeg kun fik mulighed for at skrive en Overskrift, men ikke hvad jeg ellers ville skrive om, nægter at tro at det er sådan det skal fungere?

Oprettet af:
Tine Müllers billede
Tine Müller
29. februar 2016 - 13:36

Gentog problematikken i en mail sendt 4. juni og ser i dag til min glæde at der er kommet styr på dette.

Ville dog ønske at mine første henvendelser ville blive taget seriøst og undersøgt og at jeg som deltager ikke skal bruge så meget tid på at forklare jer om alle disse tekniske problemer. Man skulle jo tro at det var noget I selv undersøgte med jeres programmører inden I gik online. :-(

Men bedre sent end aldrig, så glad for at mine observationer hen ad vejen bliver undersøgt, så ikke alle deltagere skal igennem samme problematikker.

Oprettet af:
Tine Müllers billede
Tine Müller
29. august 2016 - 12:20

Gammmmel tråd, men jeg vil blot sige, at det hele fungerer upåklageligt nu. Open data er et spændende projekt og et godt initiativ - jeg håber, at vi kan få godt gang i debatten samt en masse vidensdeling.

Vh.

Fie Karls
https://trygt.dk/

Hej Fie

Tak for din kommentar:-)
Vi håber også på en god debat og masse af videndeling.
Hvad er din interesse i Open Data?

Hilsen
Birgitte

Oprettet af:
Birgitte Kjærgaards billede
Birgitte Kjærgaard
30. juni 2017 - 9:37