De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Blog

Abonnér på Opendata blog-feed

Oprettet: 20. september, 2019 / Kommentarer: 0

Open Data Challenge havde i torsdags kickoff med tre inspirerende open data løsninger og en dialogworkshop med deltagere og kommunale dataspecialister.

Oprettet: 16. september, 2019 / Kommentarer: 0

[Udgivet i OS2's gæsteblog og DigiTech]

Udover begge at være del af et princip om åbenhed, hvad har åbne data og åben kildekode egentlig tilfælles? Her er fire bud på fordele, der går igen. Og igen.

Blogindlæg af Agnete Sig Petersen, projektmedarbejder i Open Data DK

 

Oprettet: 29. august, 2019 / Kommentarer: 0

D. 26. august havde medlemmer af Open Data DK mulighed for at deltage i et webinar om anonymisering af data. Konklusionen er, at anonymisering kræver omtanke, men at der heldigvis er hjælp at hente.

Omkring 22 deltagere var samlet om at høre senior security architect Jonas Lindstrøm fra Alexandra Instituttet give en introduktion til anonymisering af data. Der var især fokus på forskellene på pseudonymisering, generalisering og randomisering – og vigtigheden af at kombinere dem.

Oprettet: 08. maj, 2019 / Kommentarer: 0

I et samarbejde mellem Vejdirektoratet, KL og Open Data DK etableres ét fælleskommunalt datatræk om trafiktællinger med data fra kommuner, der benytter Mastra.

KL, Open Data DK og Vejdirektoratet er gået sammen om at skabe et fælleskommunalt datasæt fra kommuner, der benytter Mastra-databasen. Dette med opbakning fra FOSAKO, der er en sammenslutning af de 5 kommunale geodatasamarbejder.

Oprettet: 28. februar, 2019 / Kommentarer: 0

Er du interesseret i åbne data, og arbejder du i en myndighed?

Bliv klædt på til at skubbe udstilling af jeres data godt i gang, når Partnerskabet for åbne offentlige data afholder gå-hjem-møde i Aarhus.

Få introduktion og hands-on vejledning til 3 nye guides, der kan hjælpe jer med at blive klar til at udstille data.

Mød partnerskabet for åbne offentlige data og netværk med andre datainteresserede myndigheder.

 

14. marts 2019 kl. 16.00-17.00 på Dokk1 i Aarhus

Sider