De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Blog

Abonnér på Opendata blog-feed

Oprettet: 15. juli, 2019 / Kommentarer: 0

Blogindlæg af Peter Leth, formand for OpenDenmark

 

D.1. maj 2019 mødtes en flok mennesker i København for at stifte foreningen OpenDenmark. Foreningen har overordnet til formål at styrke og udvikle åbne initiativer i Danmark.

Oprettet: 13. maj, 2019 / Kommentarer: 0

Open Data DK har fået et nyhedsbrev! Tilmeld dig her.

Vi har længe fået forespørgsler på, om vi havde et nyhedsbrev. Det har vi nu! I nyhedsbrevet bringer vi nyheder fra foreningen og andre open data relaterede emner. Du kan også følge med i aktiviteter omkring åbne data arbejdet i Danmark.

Oprettet: 08. maj, 2019 / Kommentarer: 0

I et samarbejde mellem Vejdirektoratet, KL og Open Data DK etableres ét fælleskommunalt datatræk om trafiktællinger med data fra kommuner, der benytter Mastra.

KL, Open Data DK og Vejdirektoratet er gået sammen om at skabe et fælleskommunalt datasæt fra kommuner, der benytter Mastra-databasen. Dette med opbakning fra FOSAKO, der er en sammenslutning af de 5 kommunale geodatasamarbejder.

Oprettet: 28. februar, 2019 / Kommentarer: 0

Er du interesseret i åbne data, og arbejder du i en myndighed?

Bliv klædt på til at skubbe udstilling af jeres data godt i gang, når Partnerskabet for åbne offentlige data afholder gå-hjem-møde i Aarhus.

Få introduktion og hands-on vejledning til 3 nye guides, der kan hjælpe jer med at blive klar til at udstille data.

Mød partnerskabet for åbne offentlige data og netværk med andre datainteresserede myndigheder.

 

14. marts 2019 kl. 16.00-17.00 på Dokk1 i Aarhus

Oprettet: 01. februar, 2019 / Kommentarer: 0

KL tilbyder alle landets kommuner et gratis medlemskab af Open Data DK i perioden 2018-2020. Indtil nu har 17 kommuner taget imod tilbuddet, der giver dem mulighed for gratis at udstille og opbevare 5 valgfri datasæt. Desuden udstiller kommunerne også 5 obligatoriske datasæt, hvilket giver mulighed for at hente og sammenligne data mellem alle medlemskommunerne.

Åbne Data skaber vækst og innovation

Sider