De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Open Data DK inviterer til Open Tourism Days

Vær med til at udvikle fremtidens digitale turisme-løsninger ved brug af åbne data.

Open Data DK arbejder kontinuerligt på at fremme brugen af åbne data. Derfor arrangerer vi for 3. år i træk et hackathon – denne gang under navnet Open Tourism Days og i samarbejde med Wonderful Copenhagen, VisitAalborg og VisitAarhus. Open Tourism Days afholdes den 5.- 7. maj 2017 i København, hvor vi forventer op til 100 engagerede deltagere, som vil ideudvikle digitale løsninger over temaet turisme.

Turismen er i vækst og er derfor et godt eksempel på et erhverv med nye muligheder for både regioner og land-, forstads- og bykommuner. Fra mountainbikestier til museumsbesøg. Open Data DK sætter fokus på turisme i 2017 for at understøtte samarbejdet mellem private virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører som kommuner og regioner.

Derfor inviterer vi til Open Energy Days, og det gælder både studerende, iværksættere og virksomheder - uanset kompetencer. Målet er at have en så bred palette af kompetencer repræsenteret som muligt, og derfor kan man deltage om man læser IT, markedsøkonomi, jura, kommunikation, litteraturvidenskab eller noget helt andet. Det er i sammenspillet, at der sket noget fedt!

Under hele arrangementet er der fagprofessionelle fra erhvervslivet til stede til at hjælpe og guide enten som mentorer eller i dommerpanelet.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: http://www.opentourismdays.dk/