De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Open Data cases fra England

I England er der mange eksempler på spændende og anderledes projekter, som er baserede på Open Data. Flere projekter har ligheder til danske projekter som trafik-, miljø- eller rejsetjenester, men der er også nye projekter.

Street Lamp Data

I Manchester har tre mænd udviklet en løbe app baseret på gadelamper i byen i et forsøg på at bekæmpe diabetes gennem motion. App’en fungerer ligesom et spil, hvor app’en registerer løberuten samt hvor mange gadelygter man passerer på sin vej. Hver passeret lygtepæl giver point, og dermed kan man gennem løbeture konkurrere med venner og bekendte om, hvem der løber forbi flest.

Læs mere her

Clinical Health Data

Flere medicinalvirksomheder har delt deres patientdata samlet under kliniske forsøg, hvilket gør det muligt at dele både data og forskningsresultater. Det giver muligheder i videre forskning, som i sidste ende kan fremme lægevidenskaben eller forbedre patientpleje.

Læs mere her

Map of pre 1700 Historic Structures in Central Bristol

I centrum af byen Bristol findes der flere bygninger, som er bygget før år 1700. De er registrerede på nedenstående side, hvor de er plottet ind på et kort med oplysninger om bygningen såsom bygningens funktion, byggeår mv.

Læs mere her

Find flere eksempler fra hele verden her