De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Nyhed: Template til use-cases

Vi er altid meget interesserede i at høre om use- og business-cases, hvor åbne data kommer i spil. Som noget nyt har vi indført en use-case template, så du nemt kan dele åbne data eksempler med os.

 

Del din Use Case

Open Data DK øger i 2018 sit fokus på, hvordan åbne data skaber værdi. For at gøre snakken om værdi helt konkret er vi interesserede i at høre om flere konkrete eksempler på, hvor åbne data anvendes og skaber værdi.

I den forbindelse har vi lavet en template til use-cases.

I templaten kan du beskrive din case, forklare hvordan åbne data indgår i den, og hvem den er relevant for. Du kan også tilføje kontaktoplysninger, så interesserede brugere har mulighed for at rette henvendelse til dig. Send derefter din udfyldte template til info@opendata.dk. Templaten ligger også under siden med use-cases, hvor du kan læse om andre use-cases og finde inspiration til at formulere din egen.

Selvom vi ikke kan garantere at alle use-cases bliver uploadet her på siden, er alle input værdifulde i det samlede åben data-arbejde.

Kommentarer

Jeg ved ikke om der er nogen overhovedet der læser disse kommentarer, så har også oprettet https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6420250086864928768

Glad for at se at OpenDataDK har taget et af mine mange forslag "Der mangler eksempler på folk det er lykkedes med at bruge disse data og hvordan de har gjort og hvad de har udviklet til inspiration for andre." https://t.co/d0zj8nqTrE til sig for at gøre mere brug af portalens data og håber de går videre til de øvrige.

De linker til http://www.opendata.dk/viden-om/use-cases men kan ikke se at nogen af disse bruger data fra https://portal.opendata.dk/ og dette efterspørges der jo nu direkte om i TEMPLATE?

Hej Tine

Tak for din kommentar.
Vi er interesserede i eksempler, der handler om brug af åbne offentlige data generelt.

Mvh.
Birgitte

Oprettet af:
Birgitte Kjærgaards billede
Birgitte Kjærgaard
9. juli 2018 - 8:49