De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Input til kommunernes arbejde med åbne data søges

Business Region Aarhus og Open Data DK vil gerne vide, hvilke data din virksomhed står og mangler.

Kommunerne i Region Midtjylland søger virksomheder, der er interesserede i at indgå i en dialog omkring anvendelsen af og behovet for Open Data.

32 kommuner har indtil videre meldt sig ind i Open Data DK. I Region Midtjylland er 13 kommuner med. Der er stor forskel på, hvor langt de 13 kommuner er ift. Open Data, men én ting gør sig gældende for dem alle – de vil meget gerne høre fra virksomhederne, hvilke data, der har interesse. Kommunerne vil gerne lægge data ud, men har brug for at vide, hvad der er behov for at fokusere på og opprioritere.

Business Region Aarhus og Open Data DK afholder den 21. april kl. 10.00-12.00 et arrangement for kommunerne. Til arrangementet efterlyser vi virksomheder, der er interesserede i at dele deres ønsker og behov for åbne data, enten fordi de allerede arbejder med åbne data, eller fordi de gerne vil i gang med det. Du/I skal være klar til at holde et indlæg af ca. 15 minutters varighed og til at indgå i en dialog med kommunerne også gerne før og efter arrangementet.

Vi har i kommunerne brug for jeres ønsker til data og håber derfor, at I har lyst til at være en del af programmet den 21. april.

Hvis I har lyst til at være med eller gerne vil høre mere/har spørgsmål, kan I kontakte projektleder Birgitte Kjærgaard, bikj@aarhus.dk eller mobil: 41 85 65 56.