De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

God sommer og glæd jer til efteråret!

Vil du vide mere om mulighederne for at skabe vækst med åbne data, eller vil du hellere høre om, hvordan du bedst bruger vores API? Når det sidste strandsand er skyllet ud af ørene, byder vi på en række vigtige arrangementer om åbne data. Så sæt kryds i kalenderen.

Praksisnær introduktion til åbne data d. 31/10 eller i december
Er du kommunal systemtekniker eller digitaliseringskonsulent, så sæt kryds d. 31. oktober eller vent til december, hvor vi afholder to ens gratis arrangementer hhv. i København og på Jylland. Her kan du høre om mulighederne ved åbne data, og hvordan I som kommune konkret kan komme i gang med at arbejde med dem.

Inspiration til vækst med åbne data d. 29/11
Få inspiration til, hvordan din forretning eller kommune kan skabe vækst og nye forretningsmuligheder med åbne data – og få mulighed for at komme i dialog med dataejere eller dataaftagere. Arrangementet er gratis og finder sted d. 29. november i ODEON i Odense. Det henvender sig både til private virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi ses på digitaliseringsmessen!
Allerførst ses vi dog på Digitaliseringsmessen den 28. september. Hvis du vil vide mere, så hold øje med vores hjemmeside, twitter og linkedin efter sommerferien.

Ha’ en rigtig god sommer!

Med venlig hilsen
Open Data DK