De seneste blogindlæg fra Open Data DK
Blog

Blog

Abonnér på Opendata blog-feed

Oprettet: 12. november, 2019 / Kommentarer: 0

I Open Data DK vil vi gerne høre mere om, hvordan det står til med vores medlemmers arbejde og udfordringer med åbne data. Vi er også ved at planlægge, hvilke aktiviteter der skal sættes i gang i Open Data DK i 2020. Derfor gennemfører vi en medlemsundersøgelse, hvor vi ringer rundt til alle vores medlemmer for at høre, hvad medlemmerne har brug for fra vores side for at komme videre med arbejdet med åbne data.

Oprettet: 07. oktober, 2019 / Kommentarer: 0

Hvis du mangler en anbefaling til lyd om åbne offentlige data, kunne det seneste afsnit af podcasten DataSnak være et bud.

Hele afsnittet er dedikeret åbne data i Danmark med interview af vores sekretariatsleder Birgitte Kjærgaard, af Thomas Frank fra medlemskommunen Hedensted om deres Hedenstedkortet og af Janus Sandsgaard fra Dansk Erhverv om det generelle åben data landskab i Danmark.

Du kan lytte til afsnittet her.

Oprettet: 20. september, 2019 / Kommentarer: 0

Open Data Challenge havde i torsdags kickoff med tre inspirerende open data løsninger og en dialogworkshop med deltagere og kommunale dataspecialister.

Oprettet: 16. september, 2019 / Kommentarer: 0

[Udgivet i OS2's gæsteblog og DigiTech]

Udover begge at være del af et princip om åbenhed, hvad har åbne data og åben kildekode egentlig tilfælles? Her er fire bud på fordele, der går igen. Og igen.

Blogindlæg af Agnete Sig Petersen, projektmedarbejder i Open Data DK

 

Oprettet: 09. september, 2019 / Kommentarer: 0

Der er ingen tvivl om, at der er stor interesse i åbne datas potentialer. Det blev bekræftet ved stuvende fuldt hus til ”Public Data Summit” ved den københavnske Techfestival, hvor både det private og offentlige var mødt talrigt op for at diskutere åbne data og klima.

 

Sider